Tuesday, June 25, 2019

TE NDRYSHME

ASH: Pushteti të mbajë duart largë nga aktivistët e ASH-së dhe...

ALEANCA: Pushteti të mbajë duart largë nga aktivistët e ASH-së dhe të kthen kokën nga krimin.elët e vërtetë që i ka nëpër institucionePushteti i...