Tuesday, April 23, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

OSBE/ODIHR/APKE: Zgjedhje mirë të organizuara, me ditë zgjedhore të qetë dhe...

Zgjedhjet e djeshme presidenciale ishin të organizuara mirë, ndërsa votuesit lirisht mundeshin të bëjnë zgjedhje të informuar midis kandidatëve. Zgjedhjet u zbatuan mirë....