Monday, August 19, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Një nënë, në Shqipëri, kapet duke i çuar drogë djalit në...

Policia e shtetit ka bërë arrestimin e 2 personave dhe 1 tjetër e ka proceduar në gjendje të lirë, në fushën e narkotikëve dhe...