Sunday, February 24, 2019

TE NDRYSHME

Zaev: “Alternativa” e Gashit dhe PDSH-ja janë të pajtimit që të...

“Alternativa” e Afrim Gashit dhe PDSH-ja e Menduh Thaçit janë të pajtimit që të vazhdojë procesi i gjetjes së kandidatit të përbashkët për president...