Friday, May 24, 2019

TE NDRYSHME

Studimi i ri: Njerëzit e mençur , sh*ajnë flenë vonë dhe...

Në një studim të trefishtë disa shkencetarë sociologjie në Amerikë zbuluan se njerëzit me të mençur në botë janë ata që sha*jnë, flenë vonë...