Friday, April 26, 2019

TE NDRYSHME

Kush filmon në Gjykatën Shkupi 2 ?,Në Youtube del video nga...

Biseda për transferime nga vendi i punës dhe aferë dashurie në zyrën e një gjykatësi të Gjykatës Themelore Shkupi 2. E filmuar në maj...