Tuesday, June 25, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Liderët e BE-së sot konfirmojnë konkluzionet mbi zgjerimin

Udhëheqësit e BE do të konfirmojnë konkluzionet e arritura nga ministrat e Jashtëm dhe të Çështjeve Evropiane mbi zgjerimin gjatë Samitit të Brukselit, i...