Friday, April 26, 2019

TE NDRYSHME

Pse dështoi Blerim Reka – Mori mijëra vota më pak se...

Pse dështoi Blerim Reka – Mori mijëra vota më pak se ish-kandidatët shqiptar për presidentStevo Pendarovski dhe Gordana Siljanovska janë kandidatët që kanë kaluar...