Monday, May 27, 2019

TE NDRYSHME

Asaf Ademi: Ministri – vi*ktimë e kalkulmeve partiake

Nuk ka dyshim se ministri i Kulturës është person jashtëzakonisht i arsimuar, me përvojë të madhe në menaxhimin e resurseve njerëzore dhe ndërtimtarisë. Por,...