Sunday, August 18, 2019

TE NDRYSHME

Korriku i këtij viti ishte muaji më i nxehtë në botë

Temperaturat e korrikut 2019 ishin temperaturat më të nxehta të regjistruara ndonjëherë, tha Administrata Kombëtare e Oqeanit dhe Atmosferës (NOAA).Sipas NOAA, temperatura mesatare globale...