Thursday, June 20, 2019

TE NDRYSHME

Labinot Tahiri ia tregon vendin Arbana Xharrës

Kur kritikojnë ata që nuk bëjnë asgje për Shetin dhe Shqiptarët!!!Ani Arbana Xharra, me vjen mirë që ke bërë këtë reagim.Më vje keq edhe...