Friday, March 22, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Porosia e fuqishme e Feta Alimit: Djali im, me vdekë po,...

Djali i Feta Alimit, Burimi, përmes Facebookut ka shkruar fjalët e babait të tij para dhe pas shqiptimit të dënimit prej 7 viteve burg,...