Friday, March 22, 2019

TE NDRYSHME

Veseli për Der Standard: Për marrëveshjen me Serbinë do të vendosë...

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka thënë edhe para mediave ndërkombëtare se Kosova është e gatshme për dialog, dhe se në asnjë mënyrë nuk...