Monday, May 27, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

TALATA XHAFERI BASHKË ME MUKOSKIN DHE ANGJUSHEVIN NË NË...

Kryeparlamentari i RMV Talat Xhaferi më 24 maj do të udhëheqë delegacionin shtetëror për festimin e manifestimit "Maqedonia në nder të Shën Kirilit" në...