Monday, May 27, 2019

TE NDRYSHME

Muki e provokon Artan Grubin dhe Bujar Osmanin

Deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri, ka reaguar përmes një postimi në facebook, pas deklaratë së zëvendëskryeministrit Bujar Osmani,i cili ka kritikuar vendimin e presidentit...