Sunday, February 24, 2019

TE NDRYSHME

Vazhdojnë bisedimet për zgjedhjet presidenciale, Zaevi sot në takim me Selën

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së Zoran Zaev, sot do të vazhdojë bisedimet me partitë tjera për të arritur marrëveshje që në zgjedhjet presidenciale të...