Wednesday, April 24, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Marrëdhënie intime në veturën zyrtare? (VIDEO)

Keqpërdorimi i veturave shtetërore në Republikën e Kosovës po vazhdon të jetë prezente dhe të praktikohet nga zyrtarë të ndryshëm.Mirëpo, përpos shpejtësive në trafik,...