Monday, May 27, 2019

TE NDRYSHME

Video e re, Rexhepi: “Spitali do jetë i Fatonit nëse Kadri...

Dy protagonistët në videon ekskluzive të siguruar nga Koha, në aferën e fajdeve, Kadri Rexhepi dhe Faton Dalladaku, e përmendin sërish dhe gjerësisht emrin...