Friday, March 22, 2019

TE NDRYSHME

Eksluzive: Besa dhe Aleanca ndahen përfundimisht

TetovaSot mëson eksluzivisht që partia e Bilall Kasamit, Lëvizja Besa, ka ndërprerë çdo bashkëpunim me partinë e Ziadin Seles, Aleanca për Shqiptarët, në qytetin...