Friday, August 23, 2019

Vjen Audi S5

Twitter vjen me risi!

TE NDRYSHME

Më shumë se 60 të vrarë nga shpërthimi në një sallë...

Mbi 60 persona kanë mbetur të vdekur dhe më shumë se 180 të tjerë janë lënduar nga një shpërthim që ndodhi në një sallë...