Friday, April 26, 2019

TE NDRYSHME

Zaev: Pres që më 5 Maj kush votoi Blerim Rekën, të...

Stevo Pendarovski i fitoi 321.201 vota kundrejt 316.872 të Gordana Siljanovska Davkovas dhe 79.169 vota të Blerim Rekës, kumtoi sonte kryeministri Zoran Zaev duke...