Sunday, February 24, 2019

TE NDRYSHME

BDI, AKP, RDK dhe PDSH koordinohen për zgjedhjet presidenciale

Partitë shqiptare në Maqedoninë e Veriut, pjesëmarrëse në Qeverinë reformuese dhe shumicën parlamentare, BDI e Ali Ahmetit, AKP e Afrim Gashit, RDK e Vesel...