Friday, April 26, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Biografia e katër presidentëve të Republikës së Maqedonisë

Prej pavarësisë së Republikës së Maqedonisë në kolltukun presidencial u ulën katër presidentë. Presidenti i parë Kiro Gligorov dhe ai aktual Gjorge Ivanov postin...