Thursday, April 25, 2019

TE NDRYSHME

Gratë e liruara nga ISIS heqin mbulesën dhe e djegin atë:...

Disa gra që janë liruar nga ISIS në Siri kanë hequr mbulesat e tyre dhe i kanë dje.gur ato të cilat ishin të detyruara...