Çfarë do të bënte Adrola Dushi nëse do të tradhtohej?

Adrola Dushi është fytyrë shumë e komentuar në titujt rozë. Modelja ishte e ftuar së fundi në një intervistë për “Prive”, ku zbuloi të pathëna nga jeta private dhe ajo profesionale.

E pyetur se kush e ka tradhtuar, përgjigja e Adrolës ishte “Kush më tradhton, nuk është më në jetën time”.

Për ndryshe, Adrola po ndan jetën mes Amerikës dhe trojeve shqiptare.