Çfarë po “zien” kjo dyshe? (FOTO)

Producenti muzikor, Nurteel, ka paralajmëruar se diçka e re po vjen në bashkëpunim me këngëtarin Robert Berisha.

Në Instagram ai ka postuar një fotografi të tyre së bashku në maje të një ndërtese dhe tek përshkrimi ka lënë vetëm fjalën “Së shpejti”.