Çka ndodhi në plazhin e Durrësit? Pushuesit “zhduken” për pak sekonda (Foto)

Një pamje të pazakontë ka patur plazhi i Durrësit këtë të premte, teksa një mjegull e madhe ka pushtuar të gjithë vijën bregdetare.

Mjegulla ka qenë aq e dendur saqë vija mes detit dhe qiellit nuk dukej, ndërsa në largësi pushuesit “zhdukeshin”.