Clinton me mesazhe të qarta :Putin po i afrohet Ballkanit më shumë se çduhet

Clinton me mesazhe të qarta drejt presidencës Trump – Putin po i afrohet Ballkanit më shumë se çduhet… Zonja Clinton përsëri apelon tek qeveria amerikane për kujdes pas ofanziva diplomatike ruse nuk ka të ndalur. Ata po shfrytëzojnë çdo pore të mundshme në Ballkan nëpërmjet Sërbisë, ndërsa ne jemi distancuar më shumë se çduhet nga aleatët tanë në Ballkan Shqipëria dhe Kosova. E rrugës është dhe apelojmë si demokrat dhe superfuqi që të forcojmë bashkpunimin me Shqipërinë dhe Kosovën si aleatët tanë më të besueshëm. Reagimin e plotë dhe intervistën e gjeni në lidhjen poshtë – falemnderit Zonja Clinton ju jemi mirënjohës.