‘Çmenden’ rrjetet sociale, a është kjo grua e veshur apo e zhveshur?

Kjo fotografi ju mëson diçka të rëndësishme. Mos blini kurrë streçe që kanë ngjyrë të njëjtë me lëkurën tuaj sepse do ngjani sikur keni harruar pantallonat në shtëpi.

Imazhi është bërë viral në Facebook vetëm për këtë arsye. Një grua e veshur me streçe është fotografuar në një supermarket ku po blinte disa gjëra, por dukej sikur kishte dalë pa të brendshme dhe pa pantallona.

Në pamjen e parë mendohet se gjysma e të pasmeve është e zbuluar, por jo.