Çmenden të rinjtë shqiptarë, skena seksi LIVE në Instagram

Fenomeni i të qëndruarit live në Instagram dhe duke ekspozuar pjesë intime të trupit duket se do të jetë prezente në “axhendën” e të rinjve shqiptarë.Të shumta janë mbrëmjet ku ata futen live dhe nën shoqërinë e një audience virtuale, që i duartroket nga shtëpia, kryejnë veprime të turpshme.Rasti i fundit është ky që ka mbërritur mbrëmjen e sotme në redaksinë e ‘joq.al’.

Loading...