Demant nga inxhinieri Shaban Aliu për akuzuat ndaj ndërtimit të shtëpisë së Menderes Ganiut

Materiali i plasuar mbrëmë në Pa Censurë ku personi Menderes Ganiu, pretendon se i janë bërë një sërë manipulimesh gjatë ndërtimit të shtëpisë, inxhinieri i përmendur në material pretendon se është ngatërruar me një person tjetër dhe se ai nuk ka pasur asnjë lidhje e as bashkëpunim me Ganiun.

Më poshtë e plasojmë të plotë demantin:

Në lidhje me dhenjen e nje deklarate te nje investitori nga Gostivari me emrin Menderes Ganiu ne portalin Pacensurë.com e dhene ne nje intervistë për gazetaren Liridona Vejselin qe eshte deklarate e demshme per mua si personalitet sepse mua me permend si arkitet Shaban Aliu qe ka pase qene tek une ne zyre se bashku me djalin e vete. Eshte e vertet se zotëriu ndoshta ka qene tek une ne zyre si myshteri ne fillim para se te filloj me projektim me skica te punuara diku. Por une me kete person pas atij takimi asnjehere nuk kame pasur kontakt bashkepunimi ne lidhje me projektin, apo pregaditje e dokumantacionit teknik deri ne marjen e lejes se ndertimit, sepse ai person me dashje apo rastesishte e vazhdon biseden duke permendur arkitektin me licence qe eshte dashur të pregadis projektin themelor qe me mare leje ndertimi qe behet aplikim nepermjet EE – Sistemit dhe tregon se ka pagu 2500euro tek arkitekti. Une nuk jama ai arkitekti qe zotriu e permend pa emer a me heret permend emrin tim qe kurse ka deshte me e be projektin te ark. Shaban Aliu .Zotriu le te dal me demant dhe le te peremnd emrat qe ja kane mare paret dhe ja kan kry obligimet prej pregaditje se dokumentacionit teknik deri ne leje ndertimi, ndertimit te objektit dhe mbikqyrjes. Zotriu si duket e paska humbur adresen dhe rrugen dhe mire eshte te bej nje demant ne lidhje me kete te pa verteta qe permend emrin tim.
Ket demant e bej me plote vetedije, sinqeritet dhe pergjegjesi morale, materiale dhe penale.
Me respekt,