Deputeti kosovar që del gjysmënudo në borë

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha po vazhdon të tregohet mjaft aktiv dhe i lidhur me natyrën.Derisa para disa jave ai u pa se si vetëm me boksë shkatërron një lisë, këtë herë ka sfiduar vetën në të ftohtë duke dal në bjeshkë me borë më shumë se gjysëm metri, shkruan Magazina.Këtë herë Berisha është parë diku në bjeshkët e Kosovës duke bërë akrobaci.
Bile ai ka sfiduar edhe të ftohin pasi është parë i zhvedhur në pjesën e sipërme.

Loading...