Dermatologu nga Tetova merr pjesë në konferencën më të madhe botërore!

Ka filluar konferenca më e madhe botërorere e dermatologëve e cila mbahet një herë në katër vite, këtë vit mbahet në Milano dhe mjek nga e gjithë bota prezantojnë punimet e tyre!

Nga Maqedonia marrin pjesë mjek të Spitali Klinik të Tetovës edhe 2 mjek të Klinikës Univerzitare te Shkupi. Ndër to është edhe dermatologu i mirënjohur nga Tetova Arben Emurlai, i cili do të prezantojë punimin e tij!

Pritet që të ketë rreth 50 mijë vizitorë që nga data 10 deri më 15 të këtij muaji!