Ditëlindja e Fahriye, do befasoni nga dhurata që i ka bërë ‘Kemali’

Aktori i njohur turk, Burak Ozcivit i cili para pak kohësh mori pjesë në reklamën e një marke të njohur fitoi plot 4 milionë lira (rreth 700 mijë euro).

Këtë herë pas kësaj shume të mirë ai ka vendosur që të blejë dy makina, një për bashkëshorten Fahriye Evcen dhe një për veten.

Aktori i cili njihet në Shqipëri si ‘Kemal’ në serialin ‘Dashuri e pa fund’, për vete ka blerë një makinë Mercedes Cabriolet modeli i vitit 1998 me vlerë rreth 35 mijë euro, ndërsa bashkëshortes i bëri si dhuratë për ditëlindje një Mercedes me vlerë rreth 90 mijë euro.

Image

Loading...