Divorcohet pas 20 vitesh martesë, deputetja shqiptare tregon frikën e saj më të madhe

Grida Duma ishte e ftuar në “E Diell” në rubrikën “Këndi i së vërtetës” me Edi Manushit për të folur për detaje rreth jetës së saj private, veçanërisht marrëdhënien me të birin.

Teksa sheh sesi djali i po rritet dhe ka hyrë në fazën e adoleshencës, Atij ka filluar t’i pëlqejë palestra dhe se nuk rri tërë kohës me iPad në dorë. Si çdo nënë, edhe Grida ka filluar ta përjetojë emocionalisht rritjen e tij.