Dy ish-kryetarë në Maqedoni me padi penale

Sektori për punë të brendshme në Strumicë ka lëshuar padi penale për keqpërdorim detyre për personin B.V (54) vjeç nga Novo Sella e Strumicës dhe për personin A.B (54) për dyshime rreth keqpërdorimeve për një person juridik nga fshati Mokrino në Novo Sellë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Bëhet fjalë për keqpërdorime të naftës gjatë procesit të pastrimit të shtratit të lumit ku ishin ndarë rreth 6000 litra naftë.

Gjithashtu padi është ngritur edhe për dyshimet rreth dokumentacionit të komunës për personin V.S (51) për mos prokurorimin e dokumenteve të Komunës

Loading...