E dhim.bshme: Ndë.rron jetë Uniku i vogël (FOTO)

Ka kohë të gjatë që vogëlushi Unik Statovci po qëndronte në spitalin Tirsova të Beograd-it për t’u shëruar pasi lindi me një së.mundje të rëndë.

Uniku ishte dia.gnostifikuar me një infeksion viral në mushkëri. Por është i dhim.bshëm fakti se Uniku ka ndë.rruar jetë dhe varrimi i tij do të bëhet nesër në ora 14:00 në Batllavë të komunës së Podujevës.