E habitshme: Dy familjet shqiptare në sh*err për një mushkë! (VIDEO)

I humb mushka në fshatin Fushë-Bardhë të Gjirokastrës dhe e gjen pas katër vitesh me anë të Facebook-ut në fshatin Rehovë të Vithkuqit.
Familja në të cilën u gjend mushka e kishte blerë atë nga një i panjohur nga Vlora kundrejt shumës 130 mijë lekë.Në redaksinë e Fiks Fare ankohet Klaudia Shehu të cilës i kishte humbur mushka “Katra” dhe se e kishte gjetur atë nga një njoftim në Facebook ku e kishin nxjerrë për shitje. Humbjen e “Katrës” Klaudia e kishte den*oncuar edhe në Komis*ariatin e Gjirokastrës por në 4 vjet nuk ishte gjetur. Fatmirësisht duke lundruar në Facebook në faqen e blegtorisë ajo sheh mushkën e saj.Për më tepër ndiqeni kronikën sa interesante aq edhe qesharake.