E përbashkëta e Elitës dhe Dafinës

Elita Rudi është njëra nga femrat e këndshme e cila si prezantuese ka marrë një vëmendje mjaft të madhe e sidomos kur behët fjalë për jetën private. Ajo tash e sa kohë ishte në lidhje më reperin Gjiko ku dashurinë e tyre e shtynë në një hapë tjetër atë më fejesë.

Elita njihet për format trupore bombastike dhe për pamjen natyrale, ajo që e bën edhe më të këndshme është edhe bengun që ajo ka në fytyrë më konkretisht në njërën pjesë të gojës.

Sapo shohim imazhet e fundit të Dafina Zeqirit të cilat janë pjesë e këngës ‘Fuego’ dhe detaji i cili të bije në sy nga fytyra e Dafinës është bengu i cili automatikisht të kujton Elitën. Për dafinën e kuptojmë se ka shtuar tash së voni këtë beng në fytyre, e për Elitën se është natyrale apo i shtuar më pas ende nuk e kemi vërtetuar. /Kosovarja/