E shtuna tjetër, ditë pune për nxënësit

Shkollat fillore dhe të mesme do të mbajnë mësim dy të shtuna deri në fund të vitit shkollor, informojnë nga ministria e arsimit.

Di të pune do të jenë 17 marsi dhe 14 prill sipas orarit të premtes.

Këto ditë punohen për shkak të zgjatjes së pushimit dimëror.

Loading...