E TMERRSHME/ Kastriot Myftaraj fyen rend luftëtarët e Kumanovës: Mercenarë që luftuan për para, janë tradhtar ( VIDEO )

Kastriot Myftaraj fyen rend luftëtarët e Kumanovës: Mercenarë që luftuan për para, janë tradhtar ( VIDEO )

Kur Edi Rama flet për “kazanin”, edhe pse na vjen idhët ka prej atyre që me të vërtetë gatuajnë çorba, vetëm që të jenë në vëmendje. Kastriot Myftaraj, së fundmi kërkon të tërheqë vëmendje me heronjtë e Kumanovës.

Ai ka deklaruar se ata që luftuan në Kumanovë nuk meritojnë te quhen heronj, dhe se sipas tij ata janë dënuar shumë pak.

“E vërteta mund të dhemb, por për mendimin tim ata ishin thjesht disa mercenar qe luftuan për para.

“Ata u munduan te fillonin një konflikt midis Kosovës dhe Maqedonisë”, ka deklaruar Myftaraj.