E vr.anë me thi.ka në bur.gun grek, ky është shqiptari që vd.iq në Trikalla!

Kanë dalë në pah fotot dhe identiteti i shqiptarit i mbetur i vd.ekur disa ditë më parë në bu.rgun famë.keq të Trikalasë në Greqi. I riu i identifikuar si Ergest Alija me origjinë nga Librazhdi u su.lmua barba.risht dhe u the.r me thi.ka nga dy të bu.rgosur të tjerë me origjinë ruse.

JOQ ka mundur të gjejë fotot e të riut 29 vjeçar që mbeti i vd.ekur si dhe të zbulojë përmes një qytetari që e njihte shqiptarin dhe arsyen e mundshme të she.rrit e cila nuk publikohet pa u verifikuar nga policia.