Edhe një pozë e re nga Ariana gruaja e Ermalit!

Bëhet fjalëpër Ariana Fejzullahun e cila si cdo herë tjetë, edhe sot sjell freski me pamjen e saj unike, plot stil e sharm.

Me foton e publikuar, Ariana për të disatën herë me radhë dëshmon se është ndër femrat më me shije sa i përket veshjes, me të cilën padyshim prej vitesh, është bërë inspirim për shumë femra.

Shikojeni foton e fundit dhe binduni.

/Kosovarja/

Loading...