Edi Rama: Ata që i rra.hën gazetarët dikur, sot dolën dhe folën për lirinë e mediave!

Kryeministri Edi Rama ka reaguar ndaj liderëve të opozitës të cilët kanë ndarë sot në ditën ndërkombëtare të lirisë së medias mesazhe ndaj censurës që ekziston në Shqipëri të krijuar prej pushtetit të politikës.

Rama e ka cilësuar një komedi të zymtë këtë valë reagimesh duke i akuzuar paraardhësit e tij në pushtet për dhu.në dhe shan.tazhe ndaj gazetarëve.

“Ç’komedi e zymtë me djegësit rra.hësit e shant.azhuesit e deridjeshëm të gazetave gazetarëve e mediave që flasin në emër të lirisë së tyre! Po shyqyr ka gjykatës për të gjithë dhe për të gjithë sa bëhen e thuhen vjen dita e gjy.kimit ME VOTE. Pa merak vonon po s’harron 2021shi.” shkruan Rama.