Elvis Naçi bën thirrje urgjente për ndihmë!

Urgjente, shperndaje!
Tre femije rrezikojne te mbeten shurdh memece per te gjithe jeten. Jane ne limitin e kohes qe mund t’u behen operacionet per te instaluar implantet kokleare te degjimit. Gofundme: https://www.gofundme.com/firdeusAlbania
Pay pal: [email protected]

Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479 Zoti ju shperblefte

Sokoli, Endisi, Rubini jane tre femije nga familje te ndryshme, ne nuk mund t’i ndanim pasi koha nuk premton, nuk e benim dot edhe pse shuma eshte shume e madhe, ( 72 mije euro per te gjithe femijet), nuk mundem sepse askush nga ne nuk mund te guxoje te marri njerin prej femijeve dhe dy te tjeret te mbeten per te gjithe jeten shurdh memece. Nuk mundem t’i thyenim zemrat dhe lotet e nenave. Asnjera prej tyre nuk tha merrni femijen tim, e kjo na vuri perpara nje pergjegjesie qe edhe pse shuma eshte shume e madhe t’u drejtohemi juve, shqiptareve tane qe kurre nuk na keni lene vetem, qe kemi gezuar jetimin, kemi thare lotet e nenave, ndaj ti moter e vella, qe e lexon kete status, nese nuk mundesh me kontribut, bej nje lutje, shperndaje kete status te arrije atje ku dikush mundet te kontriboje. Une jam shume i prekur nga kjo histori, pamundesia e atyre prinderve ma coptoi zemren. Nese Zoti i sprovoi ata femije te embel pa degjimin, neve na ka sporovuar si shoqeri me sproven e tyre. Pasojeni muajin e madh te Ramazanit me nje veper te madhe, qe edhe keta femije te degjojne, te flasin si te gjithe femijet tane. E kam nje lutje me shpirt, Zoti i ruajt femijet tane dhe asnjehere mos te kene probleme shendetsore. Shperndaje te begatofte i madhi Zot, se vetem bashke do t’ia dalim!