Elvis Naçi në mbështetje të djalit të sëmurë të Halil Kastratit (FOTO)

Halil Kastrati fitoi zemrat e të gjithëve e punën që bën ai e lavdëron dhe e përgëzon çdo koleg i tij.Hoxha nga Prizreni u përball me një sfidë të rëndë kohëve të fundit, e që bëri të gjithë të luten për djalin e tij të sëmurë.Mes shumë të tjerëve ishte edhe Elvis Naçi që publikisht bëri një lutje për Uvejsin e vogël të Halilit.Ai në Instagramin e tij shpërndau fotografinë emocionale të Halilit me djalin duke ia bashkaur lutjen me plot sinqeritet./ORAinfo/

Loading...