Emërohet drejtori i ri i bu*rgut të Shutkës!

Esad Rahiq eshte emëruar drejtor i ri i bur*gut hetues të Shutkës..

Ai nuk është pjesë e rikonstrktimit dhe propozimi për atë ka qenë prej kur dha dorheqjen drejtori i deritanisgëm, për sk*andalin me Mile Janakievskin dhe Spiro Ristovskin që u keqtrajtuan nga Grupi i Kumanoves në hapsirat e bu*rgut.