Emina më e ndieshme se asnjëherë publikon portretin familjar

Përmes këtyre fotografive të publikuara, keni rastin të njiheni me familjen e modeles shqiptare, e cila si asnjëherë tjetër bëhet e ndjeshme dhe këtë gjë e konfirmojnë përshkrimet emocionuese.

“Nëna ime, engjulli im”, ka shkruar në njërën prej imazheve ku shihet e ëma e saj, derisa tjetra vë në pah portretin familjar, një imazh tejet i vecantë.

E modelja e suksesshme, jo rrallëherë është shfaqur e ndieshme dhe kaq e dashur me njërëz të afërt të saj, shoqëri e miqë.

/Kosovarja/

Loading...