Emocione të forta – plaku me plis e përqafon Clintonin gjatë vizitës në Prishtinë

Ai mëngjesin e sotëm ka dalur për të ecur në rrugët e Prishtinës.

Ndërsa sekretari i tij, Angel Urena e ka një video në të cilën shihet dashuria e madhe ndaj Clintonit dhe Shteteve të Bashkuar.

Urena në postimin e tij ka përmendur sondazhin e Gallupit që ka gjetur se SHBA-të gëzojnë mbështetje në Kosovë (75 për qind), më shumë se në çdo shtet tjetër.

Në videon e mëposhtme mund të shihni qytetarët duke përqafuar presidentin Bill Clinton e aty është edhe një plak me plis i cili e përqafon me shumë entuziazëm ish-presidentin Clinton.

https://support.twitter.com/articles/20175256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fd-27355799851300278034.ampproject.net%2F1906051812580%2Fframe.html