Endrit Duraku nuk ndalet, ylli i mbrëmjeve live dhe ahengjeve familjare (Video)

Sigurisht që mbrëmjet live të muzikës për gjithë shqiptarët janë të rëndësishme aq edhe sa dasmat dhe ahengjet e ndyshme familjare e për këtë nevojitet që të keni të ftuar këngëtarin e duhur. Po të hidhet një kërkim nëpër rrjetet sociale videot dhe performancat e yllit të muzikës live Endrit Duraku po bëjnë namin, sepse ai vërtetë e kall nëpër dasma, ahengje familjare por edhe në mbrëmje live të muzikës si në Kosovë ashtu edhe në diasporë.